Verhuurdiensten

vind de beste eigendommen in onze te Verhuur portefeuille

Verhuurdiensten

Huurinkomsten

De maandelijkse cashflow die u ontvangt zijn de huurinkomsten die u over heeft nadat u uw onkosten heeft betaald. Als we naar de geschiedenis kijken, is de waardering van onroerend goed de afgelopen 300 jaar constant gebleven. Zo bouw je kapitaal op. Doordat u vastgoed niet volledig uit eigen zak hoeft te betalen, maar wel financieringsmogelijkheden heeft, creëert dit hefboomwerking. U betaalt maar een deel van de woning zelf, uw huurders betalen dan de maandlasten en de woning is uiteindelijk hypotheekvrij. Na deze periode is uw woning ook aanzienlijk in waarde gestegen.

Omdat inkomen uit huur en winst uit verkoop van een woning in het box 3 inkomen valt, is dit onbelast. Wat wordt belast, is uw vermogen. Hoeveel er aan vermogensbelasting wordt geheven valt gelukkig mee.

Laat ons u helpen bij het verhuren van uw pand

Bent u van plan een huis te kopen? Dat kan heel spannend zijn. Zeker als het de eerste keer is dat u een huis gaat kopen. Het kopen van een huis moet zorgvuldig gebeuren en is een marathon, geen sprint. Neem de tijd. Het kan maar beter goed en voorzichtig gebeuren. Het zou geen haastklus moeten zijn. Wij helpen u graag bij het kopen van een nieuwe woning. Momenteel is er meer vraag dan aanbod op de woningmarkt. Dit kan betekenen dat het vinden van uw droomhuis nog niet is gelukt. Wij helpen u graag bij uw zoektocht en zullen ons best doen om uw droomhuis te vinden. Naast het helpen bij het zoeken naar mooie woningen, verzorgen wij ook onderhandelingen, koopovereenkomsten en bezichtigingen.


Opschalen in deze tak van sport is ten eerste geen grote klus en ten tweede heel erg lonend. Je kunt al gauw een tweede of woning aanschaffen voor verhuur, door bijvoorbeeld slim te herfinancieren. Zo bouw je je portefeuille op en genereer je direct meer cashflow en meer vermogensstijging op de lange termijn.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Voer uw gegevens in om een ​​afspraak te maken met ons team

Huisvesting aanbieden is iets moois. Iedereen moet wel ergens wonen en als je kunt bijdragen aan het aanbieden van goede huisvesting tegen eerlijke prijzen, ben je van toegevoegde waarde voor de samenleving.


Wil jij vrijblijvend en eerlijk advies over beleggen in vastgoed? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult.

Verhuren is nog nooit zo eenvoudig geweest

Wilt u uw woning of appartement verhuren, maar heeft u wat hulp nodig? Dan val je met je neus in de boter. Uwmakelaardenhaag heeft de juiste expertise en ervaring om u te helpen bij het verhuren van uw woning (en). Uw woning verhuren is best een lastige klus. Zo moet je je aan een aantal regels houden en komt er veel administratief werk bij kijken. Bij Uwmakelaardenhaag kunnen wij u een hoop zorgen en tijd uit handen nemen en de juiste tools bieden.


Een woning is een inflatiebestendige investering. Vastgoed stijgt in het algemeen in waarde en overtreft meestal ook het inflatie percentage, vooral als je kijkt naar de laatste jaren is vastgoed in sommige steden gestegen met maar liefst 20% in waarde. Ook is het erg mooi dat vastgoed een smaakbare investering is. Het is geen stuk papier waar je je geld in stopt maar een echt stenen gebouw op een stuk grond wat je kunt zien en aanraken.

Klanttevredenheid 95%
Stadsgebied bedekt 80%
Professionele uitmuntendheid 97%
Hypotheekacceptatiegraad 90%
Terugkerende klanten 95%

WHY voor ons kiezen?

one-stop-oplossing voor onroerend goed, van verkoopaankoop tot oplossing voor onroerend goedbeheer.

0
Gemiddelde verkooptijd
0 +
Woningen verkocht in 2019
0 %
onderhandelingsvaar digheden
0
Klantbeoordeling

one-stop-oplossing voor onroerend goed, van verkoopaankoop tot oplossing voor onroerend goedbeheer.

Why uwmakelaardenhaag Is The Perfect Choice?

01.

lagere commissie en instandhouding vergoedingen

Wij rekenen standaard 1% vergoeding voor elke verkoop en zeer lage kosten voor aankoopadvies.

02.

Huis op aanvraag

we hebben een moderne database met eigendommen te koop, te koop en te huur.

03.

klanttevredenheid

we hebben een klanttevredenheidspercentage van 95% dat ons beter maakt dan de anderen.

Aanvraagformulier onroerend goed

Vul het onderstaande formulier in voor aangepaste vragen


Uwmakelaardenhaag is een makelaar in het mooie Den Haag, gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en beheer van uw getaxeerde vastgoed. Wij beschikken over een professioneel team met de juiste vakkennis, onderhandelingsvaardigheden en ervaring zodat elke klus tot een succes wordt gebracht. Makelaar nodig? Klop dan bij ons aan!

partner met

PROPERTIES

Copyright uwmakelaardenhaag.nl - Website Designed and Developed by VISUAL-Z.COM

Chat openen
hallo ik heb meer informatie nodig.
hallo, hoe kunnen we u helpen?