Vastgoed beheer


Ben jij verhuurder en wil jij de taken van het vastgoedbeheer uit handen geven? Wordt jij liever niet gebeld door huurders en wil jij je richten op je core business en/of het uitbreiden van de vastgoedportefeuille? Laat ons het aanspreekpunt zijn van je huurders…

Wij bieden verschillende pakketten aan voor het verhuren en/of beheren van jouw vastgoed. Zo kun je ervoor kiezen om door ons de werving, selectie, screening, bezichtigingen en contracten te laten doen en opstellen. Wil je bijvoorbeeld enkel een professioneel en waterdichte huurovereenkomst laten opstellen die juridisch ook in orde is? Dan is dit ook zeker mogelijk. Kijk eens op de pagina ‘tarieven‘ wat wij in rekening brengen voor de verschillende aangeboden diensten.

Heb jij al woningen in de verhuur en wil jij het beheer uitbesteden aan een professionele beheerder? Dit bespaart jouw als verhuurder niet alleen en boel kopzorgen maar ook is dit belastingtechnisch een must om uit te besteden. Actief bezig zijn met jouw beleggingspanden wordt door de belastingdienst namelijk gezien door inkomsten uit werk i.p.v. passief inkomen en dan heb je kans dat jouw beleggingspanden worden belast in box 1! Zorg er dus voor dat je altijd kunt aantonen dat jouw vastgoed verhuurd wordt door een derde partij of (uw)makelaar en ook het beheer hiervan is uitbesteed.

Wil je dat de huur maandelijks op tijd wordt geind en het operationele beheer wordt gedaan? Wij werken samen met verschillende onderhoudsbedrijven die klaar staan om problemen te verhelpen bij jouw huurders wanneer dit nodig is. Zo hebben wij specialisten op het gebied van elektra, CV onderhoud, loodgieters en algemene aannemers in ons netwerk.

Aan de hand van jouw specifieke wensen kunnen wij een beheerovereenkomst sluiten. Of je een startende belegger bent of al een aanzienlijke portefeuille hebt opgebouwd, wij kunnen altijd iets voor je betekenen. Neem contact op indien je geïnteresseerd bent in een van onze diensten.

Compare listings

Vergelijken
Chat openen
hallo ik heb meer informatie nodig.
hallo, hoe kunnen we u helpen?