aankoopadvies

Wij helpen u uw droomhuis te vinden

aankoop van diensten

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Het vinden van de juiste woning kan een hele klus zijn. Daar komen ook nog eens een heleboel verschillende checks bij kijken. Is de woning wel in een goede bouwtechnische staat? Is er een gezonde en actieve VVE aanwezig? Is de vraagprijs wel marktconform? Hoe zit het met de fundering? Wat staat er in het bestemmingsplan van de gemeente? Zitten er gemeentelijke aanschrijvingen of beslagen op het pand? Al deze vragen zijn natuurlijk niet 1 2 3 te beantwoorden, maar wel heel belangrijk om te weten voordat je daadwerkelijk een bod wilt gaan uitbrengen.

Jammergenoeg is er op dit moment weinig aanbod als je kijkt op sites als Funda. Gelukkig hebben wij haast altijd meer aanbod dan wat er online staat. Wij werken samen met meerdere collega makelaars en daarom kunnen wij woningen aanbieden die (nog) niet op Funda staan. Ook als wij zelf een woning in de verkoop nemen bieden wij dit eerst aan in ons klantenbestand. Dat betekent, weinig tot haast geen concurrentie en dus meer zekerheid indien jij geïnteresseerd bent in het kopen van de woning.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Voer uw gegevens in om een ​​afspraak te maken met ons team

Uw pand verhuren? Laat ons u helpen

Als aankoopmakelaar doen wij al het huiswerk voor je en gaan wij mee naar de bezichtigingen om de woning te inspecteren. Als het huis een goede koop blijkt, dan helpen we je met het uitbrengen van een correct bod tegen de juiste voorwaarden. De onderhandelingen die hieruit ontstaan doen wij voor je. Wij doen dit dagelijks en zijn niet emotioneel betrokken. Op deze manier kunnen wij de beste prijs voor je onderhandelen en bespaart het jou weer een hoop stress. Zodra er een akkoord is bereikt en een koopovereenkomst wordt opgesteld door de verkopende partij, gaan wij deze grondig na of alles wel overeenkomt zoals is afgesproken en of er geen andere fouten in staan. Als alles goed is, kun jij gaan tekenen voor je nieuwe woning! Wij blijven je begeleiden tot aan de notaris.

Klanttevredenheid 95%
Stadsgebied bedekt 80%
Professionele uitmuntendheid 97%
Hypotheekacceptatiegraad 90%
Terugkerende klanten 95%

WHY voor ons kiezen?

one-stop-oplossing voor onroerend goed, van verkoopaankoop tot oplossing voor onroerend goedbeheer.

0
Gemiddelde verkooptijd
0 +
Woningen verkocht in 2019
0 %
onderhandelingsvaar digheden
0
Klantbeoordeling

one-stop-oplossing voor onroerend goed, van verkoopaankoop tot oplossing voor onroerend goedbeheer.

Why uwmakelaardenhaag Is The Perfect Choice?

01.

lagere commissie en instandhouding vergoedingen

Wij rekenen standaard 1% vergoeding voor elke verkoop en zeer lage kosten voor aankoopadvies.

02.

Huis op aanvraag

we hebben een moderne database met eigendommen te koop, te koop en te huur.

03.

klanttevredenheid

we hebben een klanttevredenheidspercentage van 95% dat ons beter maakt dan de anderen.

Aanvraagformulier onroerend goed

Vul het onderstaande formulier in voor aangepaste vragen

Uwmakelaardenhaag is een makelaar in het mooie Den Haag, gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en beheer van uw getaxeerde vastgoed. Wij beschikken over een professioneel team met de juiste vakkennis, onderhandelingsvaardigheden en ervaring zodat elke klus tot een succes wordt gebracht. Makelaar nodig? Klop dan bij ons aan!

partner met

Eigendommen

Neem contact op

auteursrechten uwmakelaardenhaag.nl - Website ontworpen en ontwikkeld door VISUAL-Z.COM

Chat openen
hallo ik heb meer informatie nodig.
hallo, hoe kunnen we u helpen?